Het vertrekmoment van partner is bijtend, maar waar


Constitutioneel Dagblad has reproduced the tongue-in-cheek yet biting, farewell memo sent by a Biglaw partner as he left US legal giant, Sidley Austin. Het is iets voor iedereen in Biglaw om na te denken wanneer ze een nieuw jaar beginnen.

De memo gaat als volgt:

"Ik heb me gerealiseerd dat ik niet tegelijkertijd aan de eisen van carrière en gezin kan voldoen. Zonder kritiek te leveren op degenen die lucre hebben gekozen voor het nageslacht, wil ik alleen zeggen dat ik de praktijk van de wet verlaat. Mijn openbaring is misschien wat laat gekomen omdat mijn jongste kind - ik geloof dat hij Erik heet - 24 is. Maar zoals ik altijd zei na het missen van een indieningstermijn, beter laat dan nooit.

Ik heb vriendschappen gesloten bij Sidley die ik tot diep in het eerste kwartaal van 2012 zal koesteren. Maar een carrière gebaseerd op de perceptie van onbenut potentieel, in plaats van op werkelijke productie, heeft een beperkte houdbaarheid. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het management al jaren geleden betrapt zou zijn. Ik vertrouw erop dat mijn levensduur een baken van hoop zal zijn voor slecht presterende advocaten van alle leeftijden. U hoeft geen namen te noemen: u weet wie u bent.

Tot ziens en de beste wensen "

gerelateerde berichten

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!